COOKIE-NOTIFICATION
Kortobilder.com logo

Skicka iväg injudningskort till studentfirandet!

Butiker som vi rekommenderar

ICA foto logo

ICA foto är både säkert, kvalitativt och prisvärt. De brukar dessutom ha en väl fungerande kundtjänst och snabb leverans.

Priser från 9,90 kr/st

Till butik >

My Fujifilm logo

Använd dina egna bilder, skriv din egen text direkt på hemsidan och välj mellan flera olika inramningar.

Priser från 5,95 kr/st

Till butik >

Smartphoto logo

Inbjudningskort med en mängd olika alternativ. Färg, svartvitt, budget, premium, blankt eller matt och mycket mer.

Priser från 5,90 kr/st

Till butik >

Inbjudningskort till studenten

Det finns många högtider och stora event som är värda att fira. Förutom födelsedagar och bröllop är studenten en mycket viktig händelse i en ungdoms liv och behöver naturligtvis firas på allra bästa sätt.

Att ta studenten är för många en naturlig sak som de allra flesta ungdomar går igenom. För personen i fråga är dock händelsen oftast mycket stor och det känns skönt att äntligen få bege sig in i vuxenlivet. Ett mycket bra sätt att fira att någon har tagit studenten är självklart att anordna en fest, utöver den studentskiva som personen har tillsammans med sin avgångsklass.

Digitalt är bäst!

I takt med att tekniken växer så blir allt mer digitalt. Foton och inbjudningar sker idag via sociala medier och många har glömt bort de traditionella och klassiska inbjudningskorten. Till en större händelse som en student kan det vara roligt att kosta på sig lite extra och i dessa fall kan inbjudningskort göra underverk.

Hur ett inbjudningskort ska se ut är upp till var och en att bestämma. Vanligtvis väljer man att dekorera kortet med en bild av en studenthatt eller kanske en bild på personen i fråga. Det finns många riktigt bra hemsidor att använda sig av om man vill beställa korten online, men det går även minst lika bra att göra sina kort själv. Utöver att du får ihop korten en aning billigare, så kan det även kännas betydligt mer personligt om man har gjort korten själv.

I inbjudningskortet kan du själv välja vilken information som ska stå nedskriven. Bjuder du in till fest är det viktigt att du har fått med adress, datum och vilken tid som festen kommer att äga rum och ett telefonnummer som gästerna kan kontakta. För att du som värd ska kunna beräkna eventuell mat och dryck rätt är det många som även skriver in ett sista datum där man vill få in svar från vilka gäster som kommer.

Beställ i tid

Glöm inte bort att skicka korten med bra framförhållning. Majoriteten av alla ungdomar tar studenten ungefär samtidigt och det är många fester och tillställningar som kommer att krocka med varandra. Dessutom vill studenterna vanligtvis även gå på varandras firande, så välj ett datum tillsammans med personen i fråga.

Om du nu skippar allt som har att göra med egen tillverkning av kort, kan du som ovan nämnt vända dig till internet. På internet finns det mängder med bra hemsidor som jobbar med att trycka upp kort i större eller mindre antal. Du väljer själv vilken typ av tryck du vill att korten ska ha och om de ska vara ensidiga eller dubbla. Även här är det viktigt att vara ute i god tid, så att du är säker på att du får hem din beställning och hinner frankera kuverten i god tid.

Oavsett hur man väljer att skapa sina inbjudningskort är studenten en händelse som är mycket värt att minnas. Bjud in vänner, familj och släkt och bjud på något härligt tilltugg. Har du gjort riktigt snygga inbjudningskort kommer troligtvis de allra flesta gäster även att spara sina, för att minnas tillbaka på den trevliga tillställningen.